. Hogyan működik ez az egész?


Nem, nem szükséges beszerezned egy projekttervező szoftvert! De biztosan szükség lesz papírra és ceruzára, mert az írásbeliség fontos! Tudod, a „szó elszáll...” Ez azonban részletkérdés.

A legfontosabb a vágy, az igény arra, hogy tégy valami fontosat, kezdj valami újat, változtass valamin az életedben. Ha ez nincs, akkor nincs szükséged ránk.

Ha nem tudod eldönteni: => Teszt

Ha kapcsolatba akarsz lépni velünk, válassz: => Rólunk

Bármelyikünket is választod, a Te személyes edződ így fog dolgozni:
Ha úgy látjuk, itt tényleg érik egy PROJEKT – személyesen is beszélgetünk egy órát, ez nem kerül neked semmibe. Kiderülhet, hogy nincs szó projektről, vagy éppen nem vagyunk egymásnak szimpatikusak, ebben az esetben nem tudunk együtt dolgozni.
Ha mégis, akkor többször fogunk találkozni egy-két órára, olyan sűrűséggel, ahogy a projekt kívánja. Minden alkalommal csak rád fogunk figyelni, csak Te és a projekted lesz fontos. Mivel nem a beszélgetés a cél, természetesen két találkozás között folynak az igazi események: megteszed a lépéseket egymás után, a cél felé! A projekt nagyságától, nehézségétől függ, hányszor találkozunk összesen, és az órák díja is. Ezt az első személyes találkozás után tudjuk megmondani. Szerződést a teljes folyamatra kötünk.

Amennyiben messze lakunk egymástól, de mégis nagyon szeretnénk együttműködni, bár ez kevésbé hatékony, de telefonon vagy Skype-on is lehetséges.
Projektterved főbb céljait mi is számon tartjuk, így utolsó találkozásunk után, fontos mérföldköveknél rá fogunk kérdezni, hol tartasz! Ez nekünk is visszajelzés arról, hogyan dolgoztunk.

=> A projekt coachingról...

Mindketten gyakorló projekt menedzserek vagyunk, ez adja szakmai háttértudásunkat. Emellett elsajátítottunk többfajta segítő, tanácsadó szakmát, amelyek módszereit a helyzetnek, személyiségednek megfelelően tudjuk használni. Az alapelvek azonosak, ezek szerint dolgozunk:

mindennapi projektek Hiszünk a tapasztalati tanulásban:
 • saját erőfeszítéseid,
 • élményeid,
 • eredményeid és
 • kudarcaid fognak tanítani.

Mi biztosítjuk
 • a helyzetet, amiben tanulhatsz,
 • a tükröt, amiben láthatod magad,
 • a kérdéseket, amiket végiggondolva rájössz sok mindenre magaddal kapcsolatban.

Adunk feladatokat, amelyek megoldása előre viszi a projektedet, és közben tanulási lehetőséget biztosítanak. A legfontosabb: először is elfogadunk olyannak, amilyen vagy, hiszünk benne, hogy képes vagy végigvinni, amit elhatároztál, és közben megmutatjuk, mi minden van benned, amit nem is gondoltál! Minden, amiről beszélünk, köztünk marad.

=> Személyes módszertan...

Ez annyit jelent, hogy fejünkben tartva ezt a célt – a Te személyes projekted támogatását –, összeszedtük és rendszerbe foglaltuk mindazt, amit eddig tanultunk:
mindennapi projektek
 • Mit hasznosíthatunk belőlük itt és most?
 • Melyik szakaszban mire lesz/lehet szükség?
 • Figyelembe véve a személyiségedet, mikor mire kell figyelnünk, hogyan tudjuk testre szabni a használható eszközöket?
 • Hogyan tudjuk biztosítani a haladást?
 • Hogyan tudjuk megvalósítani a közös felelősséget és közös munkát?
 • Milyen alapelvektől nem térhetünk el?
Mik azok a kritikus tényezők, amikre figyelnünk kell, ha sikert akarunk elérni? Ez tehát egy átgondolt, de laza rendszer, amit a helyzetnek megfelelően tudunk használni. Lesz benne tervszerűség, de rugalmasság is. Egy biztos: soha nem lesz unalmas!